Hoppa över menyflikskommandon
Hoppa till huvudinnehåll

Spel om pengar är en folkhälsofråga

I Spel om pengar är en folkhälsofråga presenteras en överblick över områdena spel om pengar och spelproblem. Syftet är att skapa medvetenhet om att problem med spel om pengar ger negativa konsekvenser och att det finns ett behov av att förebygga spelproblem. Kunskapsstödet är utgivet av Folkhälsomyndigheten.

Omslag till Spel om pengar är en folkhälsofråga

​I Spel om pengar är en folkhälsofråga presenteras en överblick över områdena spel om pengar och spelproblem. Syftet är att skapa medvetenhet om att problem med spel om pengar ger negativa konsekvenser och att det finns ett behov av att förebygga spelproblem.

Genom att lära sig mer om omfattningen av spelproblemen i befolkningen och vilka som drabbas kan det förebyggande arbetet bli mer effektivt.

Kunskapsstödet riktar sig till dig som är beslutsfattare eller arbetar förebyggande vid myndigheter, kommuner, landsting och regioner, ideella föreningar och spelbolag.riktar sig till dig som är beslutsfattare eller arbetar förebyggande vid myndigheter, kommuner, landsting och regioner, ideella föreningar och spelbolag.

Spel om pengar är en folkhälsofråga är utgivet av Folkhälsomyndigheten.

Spel om pengar är en folkhälsofråga på Folkhälsomyndighetens webbplats

Hjälpte informationen på den här sidan dig?
 

 Teman