Hoppa över menyflikskommandon
Hoppa till huvudinnehåll

Spelproblem – hur vanligt är det?

I Spelproblem – hur vanligt är det? presenteras omfattningen och fördelningen av spelproblem i Sverige. Syftet är att beskriva vilka som drabbas mest av spelproblem och att spelproblem är nära kopplade till ojämlik hälsa. Kunskapsstödet är utgivet av Folkhälsomyndigheten.

Omslag till spelproblem - hur vanligt är det?

​I Spelproblem – hur vanligt är det? presenteras omfattningen och fördelningen av spelproblem i Sverige. Syftet är att beskriva vilka som drabbas mest av spelproblem och att spelproblem är nära kopplade till ojämlik hälsa.

Kunskapen om vilka som har en högre risk att drabbas av spelproblem är en viktig del i kartläggning-och analysfasen i den förebyggande processen och behövs för att fatta beslut om, och utveckla det förebyggande arbetet.

Kunskapsstödet riktar sig till dig som beslutar om eller arbetar med förebyggande åtgärder vid myndigheter, kommuner, landsting och regioner –  till exempel inom hälso-och sjukvården, ideella föreningar och spelbolag.riktar sig till dig som beslutar om eller arbetar med förebyggande åtgärder vid myndigheter, kommuner, landsting och regioner - till exempel inom hälso-och sjukvården, ideella föreningar och spelbolag.

Spelproblem – hur vanligt är det? är utgiven av Folkhälsomyndigheten.

Spelproblem – hur vanligt är det? på Folkhälsomyndighetens webbplats

Hjälpte informationen på den här sidan dig?
 

 Teman