Hoppa över menyflikskommandon
Hoppa till huvudinnehåll
Start Ekonomiskt bistånd Kunskapsstöd Statistik och uppföljningar Elvaårsuppföljning av spel och hälsa bland personer som tidigare haft spelproblem

Elvaårsuppföljning av spel och hälsa bland personer som tidigare haft spelproblem

Elvaårsuppföljning av spel och hälsa bland personer som tidigare haft spelproblem presenterar resultatet av en elvaårsuppföljning av personer med spelproblem och omfattar perioden mellan 1997/1998 och 2009. Kunskapsstödet är utgivet av Folkhälsomyndigheten.

Omslag till Elvaårsuppföljning av spel och hälsa bland personer som tidigare haft spelproblem. Folkhälsomyndigheten.

​Elvaårsuppföljning av spel och hälsa bland personer som tidigare haft spelproblem presenterar resultatet av en elvaårsuppföljning av personer med spelproblem och är en del av den fleråriga befolkningsstudien Swedish longitudinal gambling study, Swelogs. Studien omfattar perioden mellan 1997/1998 och 2009.

Rapporten bidrar med kunskaper om personer med spelproblem, betydelsen av att spela i olika spelformer och om hur spelproblem kan förändras över tid. Resultaten kan ha betydelse för preventionsarbete och behandling av spelproblem. Rapporten vänder sig till beslutsfattare, tjänstemän och andra personer som i sitt arbete kommer i kontakt med spelproblem på olika nivåer i samhället.

Elvaårsuppföljning av spel och hälsa bland personer som tidigare haft spelproblem är utgiven av Folkhälsomyndigheten.

Elvaårsuppföljning av spel och hälsa bland personer som tidigare haft spelproblem på Folkhälsomyndighetens webbplats

Hjälpte informationen på den här sidan dig?
 

 Teman