Hoppa över menyflikskommandon
Hoppa till huvudinnehåll
Start Ekonomiskt bistånd Kunskapsstöd Bedömningsmetoder och insatser Med målet i sikte – målinriktad och systematisk utvärdering av insatser för enskilda personer (MOS)

Med målet i sikte – målinriktad och systematisk utvärdering av insatser för enskilda personer (MOS)

I Med målet i sikte – målinriktad och systematisk utvärdering av insatser för enskilda personer (MOS) presenteras bedömningsinstrumentet MOS. Rapporten är utgiven av Socialstyrelsen.

Omslag till Med målet i sikte

​Målinriktad och systematisk utvärdering av insatser för enskilda personer (MOS) är ett sätt att följa upp om klienterna gör framsteg och för att utvärdera insatsen. Bedömningsinstrumentet MOS presenteras i Med målet i sikte – målinriktad och systematisk utvärdering av insatser för enskilda personer (MOS). MOS är också ett verktyg som hjälper professionella och klienter att i varje led av processen hålla fokus på det förbättringsmål som klienten vill uppnå.

Med målet i sikte – målinriktad och systematisk utvärdering av insatser för enskilda personer (MOS) är utgiven av Socialstyrelsen.

Med målet i sikte – målinriktad och systematisk utvärdering av insatser för enskilda personer (MOS) på Socialstyrelsens webbplats (PDF)

Hjälpte informationen på den här sidan dig?
 

 Teman