Hoppa över menyflikskommandon
Hoppa till huvudinnehåll
Start Ekonomiskt bistånd Kunskapsstöd Bedömningsmetoder och insatser Metod på drift – en studie om implementeringen av en nationell utbildningssatsning om Case Management enligt ACT-metoden för personer med psykiskt funktionshinder

Metod på drift – en studie om implementeringen av en nationell utbildningssatsning om Case Management enligt ACT-metoden för personer med psykiskt funktionshinder

Metod på drift – en studie om implementeringen av en nationell utbildningssatsning om Case Management enligt ACT-metoden för personer med psykiskt funktionshinder är en kunskapssammanställning från Socialstyrelsen.

​Metod på drift – en studie om implementeringen av en nationell utbildningssatsning om Case Management enligt ACT-metoden för personer med psykiskt funktionshinder är en kunskapssammanställning utgiven av Socialstyrelsen. Syftet med studien är att undersöka den utbildningssatsning som Karlstads universitet bedrivit 2006–2011.

Undersökningen omfattar både planeringen och genomförandet av utbildningssatsningen och försöken att överföra den aktuella arbetsmodellen till de lokala organisationerna. Idéerna om arbetsmetodiken och strategierna för implementering hos några av de aktörer som initierat projektet uppmärksammas också.

Centrum för evidensbaserade psykosociala insatser, CEPI, har gjort studien på uppdrag av Socialstyrelsen.

Metod på drift på Socialstyrelsens webbplats (PDF)

Hjälpte informationen på den här sidan dig?
 

 Teman