Hoppa över menyflikskommandon
Hoppa till huvudinnehåll
Start Ekonomiskt bistånd Kunskapsstöd Lägesrapporter Från Prussiluskan till evidens – utvecklingen av den sociala barn- och ungdomsvårdens förutsättningar

Från Prussiluskan till evidens – utvecklingen av den sociala barn- och ungdomsvårdens förutsättningar

Från Prussiluskan till evidens beskriver hur förutsättningarna för den sociala barn- och ungdomsvården förändrats ur ett historiskt perspektiv och vilka utmaningar verksamheterna står inför idag. Kunskapsstödet är utgivet av Sveriges Kommuner och Landsting, SKL.

Omslagsbild till Från Prussiluskan till evidens

Från Prussiluskan till evidens beskriver hur förutsättningarna för den sociala barn- och ungdomsvården förändrats ur ett historiskt perspektiv och vilka utmaningar verksamheterna står inför idag.

Utan ambition att vara heltäckande synliggör rapporten det utvecklingsarbete som pågår i kommunerna och vilken betydelse det regionala och nationella stödet har för att även mindre kommuner ska kunna fullfölja det alltmer specialiserade uppdraget.

Den sociala barn- och ungdomsvården har ett ansvarsfullt och viktigt uppdrag. Tillsammans med andra verksamheter bidrar den sociala barn- och ungdomsvården till att skapa goda levnadsvillkor för barn och ungdomar i Sverige.

Från Prussiluskan till evidens – utvecklingen av den sociala barn- och ungdomsvårdens förutsättningar är utgiven av Sveriges Kommuner och Landsting.

Från Prussiluskan till evidens på SKL:s webbplats

Hjälpte informationen på den här sidan dig?
 

 Teman