Hoppa över menyflikskommandon
Hoppa till huvudinnehåll
Start Ekonomiskt bistånd Kunskapsstöd Öppna jämförelser Jämställdhetsperspektivet i öppna jämförelser av socialtjänst och kommunal hälso- och sjukvård

Jämställdhetsperspektivet i öppna jämförelser av socialtjänst och kommunal hälso- och sjukvård

Jämställdhetsperspektivet i öppna jämförelser av socialtjänst och kommunal hälso- och sjukvård innehåller en sammanställning av hur Socialstyrelsen har arbetat med att förbättra jämställdhetsperspektivet i öppna jämförelser av socialtjänst och kommunal hälso-och sjukvård under våren 2016 till och med våren 2017. Kunskapsstödet är utgivet av Socialstyrelsen.

​Jämställdhetsperspektivet i öppna jämförelser av socialtjänst och kommunal hälso- och sjukvård innehåller en sammanställning av hur

Socialstyrelsen har arbetat med att förbättra jämställdhetsperspektivet i öppna jämförelser av socialtjänst och kommunal hälso-och sjukvård under våren 2016 till och med våren 2017.

Jämställdhetsperspektivet i öppna jämförelser av socialtjänst och kommunal hälso- och sjukvård är utgivet av Socialstyrelsen.

Jämställdhetsperspektivet i öppna jämförelser av socialtjänst och kommunal hälso- och sjukvård på Socialstyrelsens webbplats (PDF)

Hjälpte informationen på den här sidan dig?