Hoppa över menyflikskommandon
Hoppa till huvudinnehåll
Start Prenumerera

Prenumerera

Här kan du kostnadsfritt  prenumerera på nyheter från Kunskapsguiden via e-post.


Välj det ämnesområde du är intresserad av och hur ofta du vill få nyhetsbrevet. Nyhetsbrevet innehåller de senaste nyheterna inom det ämnesområde du valt. Du kan enkelt ändra eller avsluta din prenumeration via vår webbplats eller via en länk i nyhetsbrevet.

Information om covid-19 via Kunskapsguidens nyhetsbrev

Kunskapsguiden informerar om coronavirus covid-19 via nyhetsbrevet under en period framöver. Vi har ett fortsatt uppehåll med vårt ordinarie nyhetsbrev som kör igång i samband med att vi lanserar vår nya webbplats i maj.

Under uppehållet kan du följa nyheter från Socialstyrelsen nyhetsbrev

Vill du uppdatera din prenumeration?

Bocka för alla områden du vill ha nyheter från – även de du redan prenumererar på. Då får du alla nyheter i samma nyhetsbrev.

Prenumerera på våra nyhetsbrev
 
Välj område:
 


 
Intervall:
E-postadress:
Yrke/Befattning:
Avregistrera prenumeration via e-post:
 
E-postadress:

​Information om hur dina personuppgifter behandlas när du prenumererar på Kunskapsguidens nyhetsbrev

Socialstyrelsen behandlar dina kontaktuppgifter (e-postadress och befattning om sådan anges) för att vi ska kunna skicka din beställning av Kunskapsguidens nyhetsbrev. Socialstyrelsen gör det för att kunna fullgöra ett avtal som ingås i samband med din anmälan. Du kan när som helst avanmäla dig från din prenumeration via avregistreringslänken i utskicket och vi tar då bort dina uppgifter ur Kunskapsguidens prenumerationsregister. Vi kommer att behandla dina kontaktuppgifter så länge du väljer att få Kunskapsguidens nyhetsbrev.
 
Du har rätt att begära ett registerutdrag, rätt att få felaktiga uppgifter rättade eller raderade, rätt att begära begränsning, rätt att invända mot behandlingen, samt rätt att begära att uppgifterna flyttas. Du har även rätt att när som helst återkalla ditt samtycke. Är du missnöjd med hur vi behandlar dina personuppgifter har du även rätt att lämna in ett klagomål till Datainspektionen.
 
Har du frågor, fundering och i övrigt vill komma i kontakt med oss kan du vända dig till kunskapsguiden@socialstyrelsen.se. Socialstyrelsen har även ett dataskyddsombud som du når via dataskyddsombud@socialstyrelsen.se.