Hoppa över menyflikskommandon
Hoppa till huvudinnehåll
Start Äldre Kunskapsstöd Bedömningsmetoder och insatser Modell för kunskapsstyrning av överbeläggningar och utlokalisering av patienter – slutrapport

Modell för kunskapsstyrning av överbeläggningar och utlokalisering av patienter – slutrapport

Modell för kunskapsstyrning av överbeläggningar och utlokalisering av patienter presenterar en nationell modell för kunskapsstyrning av överbeläggningar och utlokalisering av patienter. Slutrapporten är utgiven av Socialstyrelsen.

​Modell för kunskapsstyrning av överbeläggningar och utlokalisering av patienter presenterar en nationell modell för kunskapsstyrning av överbeläggningar och utlokalisering av patienter. Modellen ska ligga till grund för uppföljning, utvärdering och tillsyn. För detta syfte har definitioner av begrepp och indikatorer tagits fram. Modellen är utarbetad i samarbete med Sveriges Kommuner och Regioner, SKR.

Modell för kunskapsstyrning av överbeläggningar och utlokalisering av patienter – slutrapport är utgiven av Socialstyrelsen.

Modell för kunskapsstyrning av överbeläggningar och utlokalisering av patienter – slutrapport på Socialstyrelsens webbplats

Hjälpte informationen på den här sidan dig?
 

 Teman