Hoppa över menyflikskommandon
Hoppa till huvudinnehåll
Start Äldre Kunskapsstöd Rekommendationer och vägledningar Instruktion för registrering av ekonomiskt bistånd – för handläggare av och ansvariga för ekonomiskt bistånd

Instruktion för registrering av ekonomiskt bistånd – för handläggare av och ansvariga för ekonomiskt bistånd

Instruktion för registrering av ekonomiskt bistånd – för handläggare av och ansvariga för ekonomiskt bistånd är en uppdaterad instruktion för personal inom kommunen som rapporterar in uppgifter om ekonomiskt bistånd till Socialstyrelsen. Instruktionen är utgiven av Socialstyrelsen.

Instruktion för registrering av ekonomiskt bistånd – för handläggare av och ansvariga för ekonomiskt bistånd

​Instruktion för registrering av ekonomiskt bistånd – för handläggare av och ansvariga för ekonomiskt bistånd är en uppdaterad instruktion för dig som arbetar inom kommunen och ska rapportera in uppgifter om ekonomiskt bistånd till Socialstyrelsen.

Den nya instruktionen ersätter 2016 års instruktion och gäller från och med januari 2017. Instruktionen vänder sig i första hand till handläggare som fattar beslut om ekonomiskt bistånd.

Instruktion för registrering av ekonomiskt bistånd – för handläggare av och ansvariga för ekonomiskt bistånd är utgiven av Socialstyrelsen.

Instruktion för registrering av ekonomiskt bistånd – för handläggare av och ansvariga för ekonomiskt bistånd på Socialstyrelsens webbplats

Hjälpte informationen på den här sidan dig?
 

 Teman