Hoppa över menyflikskommandon
Hoppa till huvudinnehåll
Start Äldre Kunskapsstöd Rekommendationer och vägledningar Ledningssystem för hållbar utveckling – i kommuner, landsting och regioner

Ledningssystem för hållbar utveckling – i kommuner, landsting och regioner

Ledningssystem för hållbar utveckling – i kommuner, landsting och regioner beskriver ett ledningssystem som är anpassat för kommuner, landsting och regioner. Kunskapsstödet är utgivet av Sveriges Kommuner och Landsting, SKL.

Ledningssystem för hållbar utveckling – i kommuner, landsting och regioner

​Ledningssystem för hållbar utveckling – i kommuner, landsting och regioner beskriver ett ledningssystem som är anpassat för kommuner, landsting och regioner.

Ett sätt för kommuner, landsting och regioner att arbeta med hållbar utveckling är att använda ledningssystem. Det finns många ledningssystem men inget som tar ett helhetsgrepp och som utgår från politiskt styrda organisationer. Därför har Sveriges Kommuner och Landsting, SKL, tillsammans med Miljöstyrningsrådet och Swedish Standards Institute, SIS, tagit fram ett ledningssystem som är anpassat för kommuner, landsting och regioner.

Ledningssystem för hållbar utveckling – i kommuner, landsting och regioner är utgivet av Sveriges Kommuner och Landsting, SKL.

Ledningssystem för hållbar utveckling – i kommuner, landsting och regioner på SKL:s webbplats

Hjälpte informationen på den här sidan dig?
 

 Hälsoproblem

 
 

 Teman