Hoppa över menyflikskommandon
Hoppa till huvudinnehåll
Start Äldre Kunskapsstöd Rekommendationer och vägledningar Stöd vid upphandling – rekommendationer för insulinpump, CGM och annan sensorbaserad glukosmätning

Stöd vid upphandling – rekommendationer för insulinpump, CGM och annan sensorbaserad glukosmätning

Stöd vid upphandling – rekommendationer för insulinpump, CGM och annan sensorbaserad glukosmätning innehåller rekommendationer som kan vara ett stöd till landsting och regioner vid upphandling. Kunskapsstödet är utgivet av Sveriges Kommuner och Landsting, SKL.

Stöd vid upphandling – rekommendationer för insulinpump, CGM och annan sensorbaserad glukosmätning

​De flesta landsting och regioner arbetar idag med upphandling av medicintekniska produkter, till exempel insulinpumpar och sensorbaserad glukosmätning.

Stöd vid upphandling – rekommendationer för insulinpump, CGM och annan sensorbaserad glukosmätning innehåller rekommendationer som kan vara ett stöd till landsting och regioner vid upphandling. Kravspecifikationen är inte bindande.

Rekommendationerna är framtagna av Nationella programrådet för diabetes vid Sveriges Kommuner och Landsting, SKL. Rådet består av representanter från landets sjukvårdsregioner och olika yrkeskategorier inom diabetesvården, Svenska Diabetesförbundet, Barndiabetesläkarföreningen och Nationella diabetesregistret, NDR.

Stöd vid upphandling – rekommendationer för insulinpump, CGM och annan sensorbaserad glukosmätning på SKL:s webbplats

Hjälpte informationen på den här sidan dig?
 

 Teman