Hoppa över menyflikskommandon
Hoppa till huvudinnehåll
Start Äldre Kunskapsstöd Lägesrapporter Anhörigas stöd och hjälp från kommunens rehabiliteringsverksamhet – resultat från enkätsvar om stöd och hjälp till anhöriga

Anhörigas stöd och hjälp från kommunens rehabiliteringsverksamhet – resultat från enkätsvar om stöd och hjälp till anhöriga

Anhörigas stöd och hjälp från kommunens rehabiliteringsverksamhet – resultat från enkätsvar om stöd och hjälp till anhöriga är en redovisning av en enkätundersökning. Rapporten är utgiven av Hjälpmedelsinstitutet.

​Anhörigas stöd och hjälp från kommunens rehabiliteringsverksamhet – resultat från enkätsvar om stöd och hjälp till anhöriga är en redovisning av en enkätundersökning som Hjälpmedelsinstitutet genomförde i samarbete med Socialstyrelsen våren 2010.

För att det ska bli enklare för anhöriga att få det stöd de behöver och har nytta av i rätt skede och situation är det viktigt att lyfta hjälpmedelsfrågan såväl nationellt som lokalt och att samverkan ökar mellan berörda organisationer och huvudmän.

Anhörigas stöd och hjälp från kommunens rehabiliteringsverksamhet – resultat från enkätsvar om stöd och hjälp till anhöriga är utgiven av Hjälpmedelsinstitutet.

Anhörigas stöd och hjälp från kommunens rehabiliteringsverksamhet på Hjälpmedelsinstitutets webbplats

Hjälpte informationen på den här sidan dig?