Hoppa över menyflikskommandon
Hoppa till huvudinnehåll
Start Äldre Kunskapsstöd Lägesrapporter Jämställd behandling mellan kvinnor och män med diabetes och hjärt-kärlsjukdomar – vad finns det för utvecklingsbehov i sjukvården?

Jämställd behandling mellan kvinnor och män med diabetes och hjärt-kärlsjukdomar – vad finns det för utvecklingsbehov i sjukvården?

Jämställd behandling mellan kvinnor och män med diabetes och hjärt-kärlsjukdomar redovisar resultatet av en utredning om graden av jämställdhet i behandling av diabetes och hjärt-kärlsjukdomar inom primär- och specialistvård. Kunskapsstödet är utgivet av Socialstyrelsen.

Jämställd behandling mellan kvinnor och män med diabetes och hjärt-kärlsjukdomar – vad finns det för utvecklingsbehov i sjukvård

​Diabetes och hjärt-kärlsjukdomar är två av våra stora folksjukdomar, och sjukvården inom dessa områden är inte alltid jämställd.

Jämställd behandling mellan kvinnor och män med diabetes och hjärt-kärlsjukdomar redovisar resultatet av en utredning om graden av jämställdhet i behandling av diabetes och hjärt-kärlsjukdomar inom primär- och specialistvård.
Jämställd behandling mellan kvinnor och män med diabetes och hjärt-kärlsjukdomar – vad finns det för utvecklingsbehov i sjukvården? är utgivet av Socialstyrelsen.

Jämställd behandling mellan kvinnor och män med diabetes och hjärt-kärlsjukdomar – vad finns det för utvecklingsbehov i sjukvården? på Socialstyrelsens webbplats

Hjälpte informationen på den här sidan dig?