Hoppa över menyflikskommandon
Hoppa till huvudinnehåll
Start Äldre Kunskapsstöd Öppna jämförelser Öppna jämförelser av hälso- och sjukvårdens kvalitet och effektivitet – jämförelser mellan landsting 2012

Öppna jämförelser av hälso- och sjukvårdens kvalitet och effektivitet – jämförelser mellan landsting 2012

Rapporten Öppna jämförelser av hälso- och sjukvårdens kvalitet och effektivitet speglar olika aspekter av hälso- och sjukvården, som medicinska resultat, kostnader och patienterfarenheter. Rapporten är utgiven av Socialstyrelsen och Sveriges Kommuner och Landsting, SKL.

Omslag till Öppna jämförelser av hälso- och sjukvårdens kvalitet och effektivitet

​Huvudsyftet med Öppna jämförelser av hälso- och sjukvårdens kvalitet och effektivitet är att redovisa jämförelser mellan landsting, men även data på sjukhus- eller kliniknivå. Rapporten spänner över stora delar av hälso- och sjukvården och redovisar ett stort antal indikatorer och jämförelser mellan framförallt landsting.

Rapporten ger ett underlag till den offentliga debatten om hälso- och sjukvården och ger landstingen stöd för analys, förbättring och styrning av den egna sjukvården.

Öppna jämförelser av hälso- och sjukvårdens kvalitet och effektivitet – jämförelser mellan landsting 2012 är utgiven av Socialstyrelsen och Sveriges Kommuner och Landsting, SKL.

Öppna jämförelser av hälso- och sjukvårdens kvalitet och effektivitet på Socialstyrelsens webbplats

Hjälpte informationen på den här sidan dig?
 

 Hälsoproblem

 
 

 Teman