Hoppa över menyflikskommandon
Hoppa till huvudinnehåll
Start Barn & unga Kunskapsstöd Lägesrapporter Kartläggning av psykisk hälsa bland barn och unga – resultat från den nationella totalundersökningen i årskurs 6 och 9 hösten 2009

Kartläggning av psykisk hälsa bland barn och unga – resultat från den nationella totalundersökningen i årskurs 6 och 9 hösten 2009

Kartläggning av psykisk hälsa bland barn och unga innehåller resultat från den nationella totalundersökningen i årskurs 6 och 9 hösten 2009. Kunskapsstödet är utgivet av Statens folkhälsoinstitut.

Omslagsbild av Kartläggning av psykisk hälsa bland barn och unga

Kartläggning av psykisk hälsa bland barn och unga innehåller resultat från den nationella totalundersökningen i årskurs 6 och 9 hösten 2009.

Hösten 2009 genomfördes en enkätundersökning av den psykiska hälsan bland alla barn i Sverige i årskurs 6 och årskurs 9. Statens folkhälsoinstitut återrapporterade på uppdrag av regeringen resultaten från den undersökningen till kommuner, landsting och regioner.

Kartläggning av psykisk hälsa bland barn och unga – resultat från den nationella totalundersökningen i årskurs 6 och 9 hösten 2009 är utgiven av Statens folkhälsoinstitut.

Kartläggning av psykisk hälsa bland barn och unga på Folkhälsomyndighetens webbplats

Hjälpte informationen på den här sidan dig?
 

 Teman