Hoppa över menyflikskommandon
Hoppa till huvudinnehåll
Start Barn & unga Kunskapsstöd Meddelandeblad Kunskaper hos personal som ger stöd, service eller omsorg till personer med funktionsnedsättning – meddelandeblad

Kunskaper hos personal som ger stöd, service eller omsorg till personer med funktionsnedsättning – meddelandeblad

Kunskaper hos personal som ger stöd, service eller omsorg till personer med funktionsnedsättning är ett meddelandeblad från Socialstyrelsen. Meddelandebladet beskriver vad som ligger till grund för de allmänna råden om kunskaper hos personal som ger stöd, service eller omsorg enligt SoL och LSS till personer med funktionsnedsättning.

Omslagsbild till Kunskaper hos personal som ger stöd, service eller omsorg till personer med funktionsnedsättning

​Socialstyrelsens allmänna råd (SOSFS 2014:2) om kunskaper hos personal som ger stöd, service eller omsorg enligt SoL och LSS till personer med funktionsnedsättning beslutades i mars 2014.

I meddelandebladet Kunskaper hos personal som ger stöd, service eller omsorg till personer med funktionsnedsättning informerar Socialstyrelsen om vad som ligger till grund för de allmänna råden och hur de rekommenderade kunskaperna kan nås.

Kunskaper hos personal som ger stöd, service eller omsorg till personer med funktionsnedsättning – meddelandeblad är utgivet av Socialstyrelsen.

Kunskaper hos personal som ger stöd, service eller omsorg till personer med funktionsnedsättning – meddelandeblad på Socialstyrelsens webbplats

Hjälpte informationen på den här sidan dig?
 

 Hälsoproblem

 
 

 Teman