Hoppa över menyflikskommandon
Hoppa till huvudinnehåll
Start Barn & unga Kunskapsstöd Meddelandeblad Medicinskt ansvarig sjuksköterska och medicinskt ansvarig för rehabilitering – meddelandeblad

Medicinskt ansvarig sjuksköterska och medicinskt ansvarig för rehabilitering – meddelandeblad

Medicinskt ansvarig sjuksköterska och medicinskt ansvarig för rehabilitering – meddelandeblad innehåller information om bestämmelser som rör medicinskt ansvariga sjuksköterskor och medicinskt ansvariga för rehabilitering i kommunal hälso- och sjukvård. Meddelandebladet är utgivet av Socialstyrelsen.

Omslagsbild  till Medicinskt ansvarig sjuksköterska och medicinskt ansvarig för rehabilitering – meddelandeblad

​Medicinskt ansvarig sjuksköterska och medicinskt ansvarig för rehabilitering – meddelandeblad innehåller information om bestämmelser som rör medicinskt ansvariga sjuksköterskor och medicinskt ansvariga för rehabilitering i kommunal hälso- och sjukvård. Meddelandebladet innehåller information om bestämmelser som rör medicinskt ansvariga sjuksköterskor och medicinskt ansvariga för rehabilitering i kommunal hälso- och sjukvård.

Kommunerna ansvarar för viss hälso- och sjukvård enligt 18 § hälso- och sjukvårdslagen, 1982:763, HSL. Enligt 24 § HSL ska det finnas en sjuksköterska med ett särskilt medicinskt ansvar, en så kallad medicinskt ansvarig sjuksköterska (mas) inom den kommunala hälso- och sjukvården.

Medicinskt ansvarig sjuksköterska och medicinskt ansvarig för rehabilitering – meddelandeblad är utgivet av Socialstyrelsen.

Medicinskt ansvarig sjuksköterska och medicinskt ansvarig för rehabilitering – meddelandeblad på Socialstyrelsens webbplats

Hjälpte informationen på den här sidan dig?
 

 Hälsoproblem

 
 

 Teman