Hoppa över menyflikskommandon
Hoppa till huvudinnehåll
Start Barn & unga Kunskapsstöd Meddelandeblad Uppgifter för beräkning av avgifter inom äldre- och handikappomsorgen år 2016 – meddelandeblad

Uppgifter för beräkning av avgifter inom äldre- och handikappomsorgen år 2016 – meddelandeblad

I Uppgifter för beräkning av avgifter inom äldre- och handikappomsorgen år 2016 – meddelandeblad redovisar Socialstyrelsen några av de belopp som används för att beräkna avgifter inom äldre- och handikappomsorgen som är knutna till prisbasbeloppet.

Omslagsbild till Uppgifter för beräkning av avgifter inom äldre- och handikappomsorgen år 2016 – meddelandeblad
​I Uppgifter för beräkning av avgifter inom äldre- och handikappomsorgen år 2016 – meddelandeblad redovisar Socialstyrelsen några av de belopp som används för att beräkna avgifter inom äldre- och handikappomsorgen som är knutna till prisbasbeloppet. Flera av de belopp som används för att beräkna avgifter inom äldre- och handikappomsorgen är enligt socialtjänstlagen, 2001:453, knutna till prisbasbeloppet.

Uppgifter för beräkning av avgifter inom äldre- och handikappomsorgen år 2016 – meddelandeblad är utgiven av Socialstyrelsen.

Uppgifter för beräkning av avgifter inom äldre- och handikappomsorgen år 2016 – meddelandeblad på Socialstyrelsens webbplats

Hjälpte informationen på den här sidan dig?
 

 Teman