Hoppa över menyflikskommandon
Hoppa till huvudinnehåll
Start Funktionshinder Kunskapsstöd Statistik och uppföljningar Vårdbarometern 2013 – befolkningens attityder till kunskaper om och förväntningar på hälso- och sjukvård

Vårdbarometern 2013 – befolkningens attityder till kunskaper om och förväntningar på hälso- och sjukvård

Vårdbarometern 2013 – befolkningens attityder till kunskaper om och förväntningar på hälso- och sjukvård beskriver invånarperspektivet i frågor kopplade till hälso- och sjukvården. Rapporten är utgiven av Sveriges Kommuner och Landsting, SKL.

Vårdbarometern 2013 – befolkningens attityder till kunskaper om och förväntningar på hälso- och sjukvård

​Befolkningens attityder till, kunskaper om och förväntningar på hälso- och sjukvården är viktiga perspektiv att ha med i arbetet med att planera, leda, styra och förbättra landstingens verksamhet.

Vårdbarometern är en årlig nationell befolkningsundersökning som beskriver invånarperspektivet i frågor kopplade till hälso- och sjukvården.

Vårdbarometern 2013 – befolkningens attityder till kunskaper om och förväntningar på hälso- och sjukvård är en sammanfattning av resultaten från 2013 års undersökning.

Hela undersökningen presenteras på webbplatsen vardbarometern.se

Vårdbarometern 2013 – befolkningens attityder till kunskaper om och förväntningar på hälso- och sjukvård är utgiven av Sveriges Kommuner och Landsting, SKL.

Vårdbarometern 2013 – befolkningens attityder till kunskaper om och förväntningar på hälso- och sjukvård på SKL:s webbplats

Hjälpte informationen på den här sidan dig?