Hoppa över menyflikskommandon
Hoppa till huvudinnehåll
Start Funktionshinder Teman Partnerskapet – samverkan för en kunskapsbaserad socialtjänst och näraliggande hälso- och sjukvård

Partnerskapet – samverkan för en kunskapsbaserad socialtjänst och näraliggande hälso- och sjukvård

Partnerskapet är en samverkansform mellan Socialstyrelsen, Sveriges Kommuner och Landsting, SKL, och de regionala samverkans- och stödstrukturerna, RSS. Inom partnerskapet samverkar regional och nationell nivå kring frågor om kunskapsstyrning och kunskapsutveckling inom socialtjänst och närliggande hälso- och sjukvård.

 

​Film om partnerskapet

En kort film som informerar om partnerskapet mellan Socialstyrelsen, Sveriges Kommuner och Landsting, SKL, och de regionala samverkans- och stödstrukturerna, RSS. Målet för denna samverkan mellan regional och nationell nivå är att gemensamt arbeta med att förbättra förutsättningarna för socialtjänsten och den näraliggande hälso- och sjukvården att arbeta kunskapsbaserat.

 

Om du inte kan se filmen använd en annan webbläsare, som Chrome eller Firefox, istället för Internet Explorer.

​​​​

Om du inte kan se filmen använd en annan webbläsare, som Chrome eller Firefox, istället för Internet Explorer eller se den på Youtube.

​Film om regionala samverkans- och stödstrukturer

En kort film om utvecklingen av de regionala samverkans- och stödstrukturerna i alla län, inom ramen för evidensbaserad praktik inom socialtjänsten. Filmen svarar bland annat på frågan om satsning med regionala samverkans- och stödstrukturer har gett någon effekt. Filmen är framtagen av Sveriges Kommuner och Landsting, SKL.

Regionala samverkans- och stödstrukturer – kunskapsutveckling inom socialtjänsten

Brosschyr från Sveriges Kommuner och Landsting, SKL, som ger information om de regionala samverkans- och stödstrukturerna.

Regionala samverkans- och stödstrukturer – kunskapsutveckling inom socialtjänsten

​Samverkansmodell för långsiktig kunskapsutveckling 

En rapport från Sveriges Kommuner och Landsting, SKL, beskriver modellen för långsiktig samverkan mellan regionala samverkans- och stödstrukturer för kunskapsutveckling inom socialtjänsten och närliggande hälso- och sjukvård – regionala samverkans- och stödstrukturer, RSS, och nationell nivå – Sveriges Kommuner och Landsting, SKL, Socialstyrelsen och övriga berörda myndigheter i Rådet för styrning med kunskap.

Samverkansmodell för långsiktig kunskapsutveckling