Hoppa över menyflikskommandon
Hoppa till huvudinnehåll
Start Missbruk & beroende Kunskapsstöd Lägesrapporter Den svenska narkotikasituationen – en översikt över rapporteringen till EU:s narkotikabyrå

Den svenska narkotikasituationen – en översikt över rapporteringen till EU:s narkotikabyrå

Den svenska narkotikasituationen är en sammanställning av de uppgifter som Folkhälsomyndigheten har rapporterat in till EU:s narkotikabyrå, European Monitoring Centre for Drugs and Drug Addiction, EMCDDA. Kunskapsstödet är utgivet av Folkhälsomyndigheten.

Den svenska narkotikasituationen – en översikt över rapporteringen till EU:s narkotikabyrå

Den svenska narkotikasituationen – en översikt över rapporteringen till EU:s narkotikabyrå är en sammanställning av de uppgifter som Folkhälsomyndigheten har rapporterat in till EU:s narkotikabyrå, European Monitoring Centre for Drugs and Drug Addiction, EMCDDA.

Kunskapsstödet syftar till att ge en nulägesbild över narkotikasituationen i Sverige. Innehållet spänner över många områden, så som användning av narkotika, beslag, narkotikarelaterad vård och narkotikarelaterad dödlighet. Data kommer från flera myndigheter och organisationer; BRÅ, CAN, Kriminalvården, Nationellt forensiskt centrum, Polismyndigheten, Tullverket, Socialstyrelsen, Statens institutionsstyrelse, Regeringskansliet och Folkhälsomyndigheten.

Den svenska narkotikasituationen är utgiven av Folkhälsomyndigheten.

Den svenska narkotikasituationen på Folkhälsomyndighetens webbplats

Hjälpte informationen på den här sidan dig?
 

 Hälsoproblem ‭[2]‬

 
 

 Hälsoproblem ‭[1]‬