Hoppa över menyflikskommandon
Hoppa till huvudinnehåll
Start Missbruk & beroende Kunskapsstöd Meddelandeblad Nya föreskrifter om behörighet för sjuksköterskor att förskriva och ordinera läkemedel – Meddelandeblad

Nya föreskrifter om behörighet för sjuksköterskor att förskriva och ordinera läkemedel – Meddelandeblad

Meddelandebladet Nya föreskrifter om behörighet för sjuksköterskor att förskriva och ordinera läkemedel berättar om Socialstyrelsens föreskrifter (HSLF-FS 2018:43) om behörighet för sjuksköterskor att förskriva och ordinera läkemedel som trädde i kraft den 1 november 2018.

Omslag: Nya föreskrifter om behörighet för sjuksköterskor att förskriva och ordinera läkemedel – Meddelandeblad

​Den 1 november 2018 trädde Socialstyrelsens föreskrifter (HSLF-FS 2018:43) om behörighet för sjuksköterskor att förskriva och ordinera läkemedel i kraft.

Syftet har framför allt varit att göra det möjligt för sjuksköterskor att förskriva naloxonläkemedel. Meddelandebladet berättar om de nya föreskrifterna.

Nya föreskrifter om behörighet för sjuksköterskor att förskriva och ordinera läkemedel – Meddelandeblad är utgivet av Socialstyrelsen.

Nya föreskrifter om behörighet för sjuksköterskor att förskriva och ordinera läkemedel – Meddelandeblad på Socialstyrelsens webbplats

Hjälpte informationen på den här sidan dig?
 

 Teman