Hoppa över menyflikskommandon
Hoppa till huvudinnehåll
Start Missbruk & beroende Kunskapsstöd Målgruppsanpassade sammanfattningar Kunskapsunderlag för pedagoger om barn och elever med medfödda skador av alkohol

Kunskapsunderlag för pedagoger om barn och elever med medfödda skador av alkohol

Kunskapsunderlag med information om barn och elever med medfödda skador av alkohol för pedagoger och andra som möter barn och elever med medfödda skador av alkohol. Kunskapsunderlaget är utgivet av Nationellt kompetenscentrum anhöriga, Nka.

Kunskapsunderlag med information om barn och elever med medfödda skador av alkohol riktar sig till pedagoger och annan personal på fritidshem, förskola, grund-, grundsär-, gymnasiesär- och gymnasieskola. Syftet med kunskapsunderlaget är att göra information om barn och elever med medfödda skador av alkohol lättillgänglig för pedagoger.

Det här kunskapsunderlaget vänder sig till pedagoger, men det kan även användas av andra, som möter barn och elever med medfödda skador av alkohol. Det kan till exempel användas av personal i hem för vård eller boende (HVB-hem), i familjehem och av andra som är intresserade av ämnet.

Kunskapsunderlaget är utgivet av Nationellt kompetenscentrum anhöriga, Nka.

Kunskapsunderlaget på Nka:s webbplats

Hjälpte informationen på den här sidan dig?
 

 Hälsoproblem

 
 

 Teman