Hoppa över menyflikskommandon
Hoppa till huvudinnehåll
Start Missbruk & beroende Kunskapsstöd Rekommendationer och vägledningar Handlingsplan mot missbruk och beroende – Tidig upptäckt, tidiga insatser, stöd och behandling för personer i åldern 13-29 år

Handlingsplan mot missbruk och beroende – Tidig upptäckt, tidiga insatser, stöd och behandling för personer i åldern 13-29 år

Handlingsplan mot missbruk och beroende riktar sig till beslutsfattare och fokuserar på tidig upptäckt, tidiga insatser, stöd och behandling för åldersgruppen 13-29 år. Handlingsplanen är utgiven av SKL.

Omslag till Handlingsplan mot missbruk och beroende

​Handlingsplan mot missbruk och beroende riktar sig till beslutsfattare och fokuserar på tidig upptäckt, tidiga insatser, stöd och behandling för åldersgruppen 13-29 år.

Handlingsplanen ska fungera både som underlag för beslut och utvecklingsarbete och beskriver vilka problem som behöver lösas och ger förslag till åtgärder.

Handlingsplan mot missbruk och beroende – Tidig upptäckt, tidiga insatser, stöd och behandling för personer i åldern 13-29 år är utgiven av Sveriges Kommuner och Landsting.

Handlingsplan mot missbruk och beroende på SKL:s webbplats

Hjälpte informationen på den här sidan dig?
 

 Teman