Hoppa över menyflikskommandon
Hoppa till huvudinnehåll
Start Missbruk & beroende Kunskapsstöd Statistik och uppföljningar Statistik om hälso- och sjukvårdspersonal – officiell statistik om antal legitimerade (2013) och arbetsmarknadsstatus (2012)

Statistik om hälso- och sjukvårdspersonal – officiell statistik om antal legitimerade (2013) och arbetsmarknadsstatus (2012)

I Statistik om hälso- och sjukvårdspersonal redovisas statistik över antal legitimerade hälso- och sjukvårdspersonal och innehavare av specialistbevis. Kunskapsstödet är utgivet av Socialstyrelsen.

Omslagsbild till Statistik om hälso- och sjukvårdspersonal

​I Statistik om hälso- och sjukvårdspersonal – officiell statistik om antal legitimerade (2013) och arbetsmarknadsstatus (2012) redovisas statistik över antal legitimerade hälso- och sjukvårdspersonal och innehavare av specialistbevis.

Kunskapsstödet innehåller också statistik om de legitimerades arbetsmarknadsstatus, kön och inom vilken näringsgren de är sysselsatta. Statistiken ger underlag för bland annat kompetensförsörjning och allmän samhällsinformation.

Statistik om hälso- och sjukvårdspersonal – officiell statistik om antal legitimerade (2013) och arbetsmarknadsstatus (2012) är utgiven av Socialstyrelsen.

Statistik om hälso- och sjukvårdspersonal på Socialstyrelsens webbplats

Hjälpte informationen på den här sidan dig?
 

 Kunskapsstöd

 
 

 Hälsoproblem

 
 

 Teman

 
 

 Lagstiftning

 
 

 Hos andra